Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek

Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada evlerin su altında kaldığını gördüyseniz:

  • Duygusal gelgitleriniz yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor.

Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aniden sular altında kalmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada deniz suyu altında kalmak nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalet eder.

Rüyada suyun altında kalmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada su altında kalmak atılan adımların sıkıntı yaratacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet eder.

Rüyada suların altında kalmak kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments