Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına delalettir.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını gördüyseniz:

  • Sizin için en yararlı kararı kendi başınıza vermeniz gerekiyor.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, çalışkan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada her yerin su bastığını görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada her yerin su olduğunu görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada her yeri su bastığını görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine delalet eder.

Rüyada yerin altında kalmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehrin sular altında kaldığını görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine yorulur.

Rüyada sular altında kalmak birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments