Rüyada suyun altında kalmak

Rüyada suyun altında kalmak hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada suyun altında kalmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara veya tekliflere onay vermeden önce, olayları net şekilde görmeyi beklemeniz gerekiyor.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek sürekli tartışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet eder.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek çok güzel günler görüleceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına rivayet eder.

Rüyada su altında nefessiz kalmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada şehrin sular altında kaldığını görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada su altında kalmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz suyu altında kalmak herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun altında kalmak yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Melike

Rüyamda olduğum şehir birden sular altında kalmaya başladı ben çocuklarımı da alarak bir evin en yüksek yerine koşmaya baslaidim en yükseğe çıktığımda. Bir sürü insan vardı orda onlarda kaçmıştı sudan oraya ve hala havadan sidetli sular tasiyordu ve bır yandan da sıcak toprak düşüyordu