Rüyada evin sular altında kaldığını görmek

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada evin sular altında kaldığını gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız size zorluklar getirebilir.

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, hobilerine eğileceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde evin altında kalmak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, yüzünü güldüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan evin altında kalmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına işaret eder.

Rüyada evin altında kalmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada sular altında kalmak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına alamet eder.

Rüyada aniden sular altında kalmak rakiplerine yenileceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada suyun altında kalmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments