Rüyada dumanı söndürmek

Rüyada dumanı söndürmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada dumanı söndürmek gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Rüyada dumanı söndürmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine delalettir.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde duman görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacadan duman çıkmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara dumanı üflemek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına yorulur.

Rüyada sobadan çıkan duman görmek sözleri tutulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments