Rüyada sigara dumanı üflemek

Rüyada sigara dumanı üflemek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara dumanı üflemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işlerle ilgilenmeniz sizi sorunlardan uzak tutabilir.

Rüyada sigara dumanı üflemek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada nefes üflemek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağına üflemek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateş üflemek yolunun açılacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalettir.

Rüyada doğum günü pastası üflemek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada sura üflemek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ateşi üflemek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pasta mumu üflemek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments