Rüyada evin içinde siyah duman görmek

Rüyada evin içinde siyah duman görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde siyah duman gördüyseniz:

  • Söylenenleri kişisel veya olumsuz algılamamanız da fayda var.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek işleri yoluna sokacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde duman görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde siyah köpek görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah fare görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine yorulur.

Rüyada evin içinde siyah araba görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde siyah kedi görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah yılan görmek ömrünün de uzun olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah böcek görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments