Rüyada bacadan duman çıkmak

Rüyada bacadan duman çıkmak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet eder.

Rüyada bacadan duman çıkmak gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada bacadan duman çıkmak güzel ve olumlu haberler alacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına delalettir.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada baca dumanı görmek büyük ve güzel işler yapacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacada duman görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada bacadan duman görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına delalettir.

Rüyada bacadan çıkmak haklılığının anlaşılacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalettir.

Rüyada evden duman çıkmak rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments