Rüyada gökyüzünde duman görmek

Rüyada gökyüzünde duman görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, stresinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde duman gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde siyah duman görmek galibiyet kazanacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde duman görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde duman görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı duman görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada ateşle duman görmek yıpranacağına, strese gireceğine, iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah duman ve ateş görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yangın ve duman görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duman bulutu görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments