Rüyada sobadan çıkan duman görmek

Rüyada sobadan çıkan duman görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sobadan çıkan duman gördüyseniz:

  • Gerekli tün bilgilere ulaşana kadar sabırlı olmanızda fayda var.

Rüyada soba dumanı görmek kısmetli kapıların açılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada sobadan çıkan duman görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına işaret eder.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sobada duman görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada soba ve duman görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, yarar sağlamayacağına işaret eder.

Rüyada sobadan duman çıktığını görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada dumanda kalmak kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evden duman çıkmasını görmek rahat bir hayat yaşayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ayşe uraş

rüyamda soba kurmuşuz kapağı açık duman ediyor