Rüyada dükkan kapamak

Rüyada dükkan kapamak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, malvarlığının çok daha artacağına, hayırlı terfiler alınacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, herhangi zarara uğramayacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada dükkan kapamak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Rüyada dükkan kapamak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kapı açmak kapamak güç ve kudret kazanacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına inanılır.

Rüyada yüzüne kapı kapamak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ışıkları kapamak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada pencere açıp kapamak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada basını kapamak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapamak muradına ereceğine, ekmeğinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada gözleri kapamak bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments