Rüyada yüzüne kapı kapamak

Rüyada yüzüne kapı kapamak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne kapı kapamak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapamak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine işarettir.

Rüyada yüzüne kapı kapamak kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kapı açmak kapamak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada araba kapısı kapamak başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına delalet eder.

Rüyada kapı kapamak kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı pencere kapamak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada kapıyı açıp kapamak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, gelirin tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü kapamak maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments