Rüyada basını kapamak

Rüyada basını kapamak yeni bir başlangıç yapmaya, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, zamanını allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada basını kapamak gördüyseniz:

  • Gerçi siz eninde sonunda şansınızın büyük yardımıyla olumsuzluklardan çabuk sıyrılacaksınız.

Rüyada basını kapamak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada basından kan akmak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basında sirke görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına yorulur.

Rüyada basını acmak uykusuz geceler yaşayacağına, yeni işler alacağına işaret eder.

Rüyada basını oksamak itibarının ve makamının artacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada basından vurulmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada basının kanadıgını görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, dostlardan zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada basında yara görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments