Rüyada pencere açıp kapamak

Rüyada pencere açıp kapamak sevdiği kimseden hayır göreceğine, karanlıkların aydınlanacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zor durumların biteceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına işaret eder.

Rüyada pencere açıp kapamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya planlarınıza zarar verebilecek kişilerle konuşurken kelimeleri dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada pencere açıp kapamak çok büyük bir mutluluk duyacağına, şansın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışık açıp kapamak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, şansının ve bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı açıp kapamak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada pencere kapadığını görmek şansının ve bahtının açılacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Rüyada pencere kapamak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı pencere kapamak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada araba kapısı kapamak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü kapamak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments