Rüyada gözleri kapamak

Rüyada gözleri kapamak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, bolluk içinde yaşanacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, sıkıntıların azalacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına inanılır.

Rüyada gözleri kapamak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz üzerine düşünürken aklınıza farklı şeyler gelebilir, yenilikler ya da keşifler söz konusu olabilir.

Rüyada gözlerini kapamak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözünü kapamak yeni alanlara yöneleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işarettir.

Rüyada gözleri kapamak elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalettir.

Rüyada göz kapamak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın ağzını kapamak kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapamak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, beklenen mirasın alınacağına işarettir.

Rüyada kapıyı açıp kapamak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada kapadokya görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments