Rüyada göz kapamak

Rüyada göz kapamak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, uzaktan haberler işiteceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, bir yolculuk söz konusu olabilir.

Rüyada gözlerini kapamak önemli ve büyük adımlar atacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine tabir olunur.

Rüyada göz kapamak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada gözünü kapamak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gözleri kapamak maddi sıkıntısı olmayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüzünü kapamak ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada basını kapamak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, bol kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada kapadokya görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada kapı pencere kapamak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, dualarının karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments