Rüyada kapı açmak kapamak

Rüyada kapı açmak kapamak haybeye para ve zaman harcayacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı açmak kapamak gördüyseniz:

  • Yaşanan olaylar kişisel anlamda ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada kapı açmak kapamak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne kapı kapamak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada araba kapısı kapamak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada kapıyı açıp kapamak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kapı pencere kapamak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapamak başına türlü işler geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kapı kapamak ardından sevinçli bir haber alınacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalettir.

Rüyada yüzünü kapamak alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments