Rüyada düğün ve kavga görmek

Rüyada düğün ve kavga görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , yaşamını kolaylaştıracağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün ve kavga gördüyseniz:

  • Kimsenin duymadığı bir yerde yaptığınız konuşma ya da yorumların herkesin diline düşmesi sizi şaşırtabilir.

Rüyada düğünde kavga görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kimseyle konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada düğün ve kavga görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavgalı düğün görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünde kavga etmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza alamet eder.

Rüyada mezar ve düğün görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının düğününü görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada düğünde ölmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments