Rüyada kavgalı düğün görmek

Rüyada kavgalı düğün görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, planlarının işe yarayacağına rivayet eder.

Rüyada kavgalı düğün gördüyseniz:

  • Kendinize karşı da dürüst olun.

Rüyada kavgalı düğün görmek parasına da para ekleyeceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada düğün ve kavga görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada düğünde kavga görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde kavga etmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünde para atmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, işe ve aşa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde takı takmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün yapamamak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada babasının düğününü görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments