Rüyada düğünde kavga etmek

Rüyada düğünde kavga etmek işine dört elle sarılacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada düğünde kavga etmek gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren sorunlardan da kurtulacaksınız.

Rüyada düğünde kavga görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde kavga etmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalettir.

Rüyada kavgalı düğün görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada düğün ve kavga görmek ün salacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine işarettir.

Rüyada düğünden kovulmak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işaret eder.

Rüyada düğünde el öpmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün fotoğrafı görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına yorulur.

Rüyada sünnet düğününe gittiğini görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments