Rüyada düğünde gelin ve damat görmek

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, aileden ayrı kalınacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada düğünde gelin ve damat gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin aynı kaba davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gelin damat düğün görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine delalettir.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, spor yapmaya başlanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinler ve damatlar görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine işarettir.

Rüyada gelin ve damat görmek onu hayallerine kavuşturacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine tabir olunur.

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin ve damatlar görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalettir.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments