Rüyada düğünde kavga görmek

Rüyada düğünde kavga görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde kavga gördüyseniz:

  • Evinizde bazı yenilikler yapmanız ya da iş hayatınızı ilgilendiren şansları destekleyecek adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada düğün ve kavga görmek aile içinde saadetinin artacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada düğünde kavga görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işarettir.

Rüyada kavgalı düğün görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine yorulur.

Rüyada düğünde kavga etmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin düğün görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğünde tartışmak olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada hristiyan düğünü görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğünde silah görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments