Rüyada mezar ve düğün görmek

Rüyada mezar ve düğün görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kazancın katlanacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada mezar ve düğün gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapmanız veya arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz evinizi ya da ailenizi ilgilendiren sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Rüyada mezarlıkta düğün görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta düğün yapmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza delalet eder.

Rüyada mezar ve düğün görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda düğün görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada mezarda düğün yapmak sonu hayırlı olacak bir izdivaca, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet eder.

Rüyada düğün davetiyesi seçmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan düğün izlemek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Rüyada evli kişinin düğününü görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments