Rüyada doyana kadar yemek yemek

Rüyada doyana kadar yemek yemek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, düşmanından uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada doyana kadar yemek yemek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, sevgiliniz veya çocuklarınızla planlar yapmanız ilişkilerinizi güçlendirebilir ya da stresi azaltabilir.

Rüyada doyana kadar yemek yemek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ona kadar saymak sevdiklerinin hep yanında olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarıya kadar gömülmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işaret eder.

Rüyada el kadar bebek görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, doğru olanı seçeceğine inanılır.

Rüyada parmak kadar bebek görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dize kadar çamura batmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine inanılır.

Rüyada beline kadar suya girmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments