Rüyada el kadar bebek görmek

Rüyada el kadar bebek görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kafasına göre birini bulacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, malların çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada el kadar bebek gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bazı sinir gerilimlerine sahipsiniz.

Rüyada el kadar bebek görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak kadar bebek görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada dize kadar denize girmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden yaş gelene kadar gülmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Rüyada beline kadar suya girmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet eder.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, keyfe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments