Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını gördüyseniz:

  • Sizin için önemli işleri, heyecan veren maceraları veya önemli kişileri ilgilendiren konuları dikkatle ele almanız gerekiyor.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beline kadar suya girmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada beline kadar çamura batmak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işarettir.

Rüyada dize kadar suya girmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına delalettir.

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmak kadar bebek görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dize kadar kar görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments