Rüyada beline kadar suya girmek

Rüyada beline kadar suya girmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Rüyada beline kadar suya girmek gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada beline kadar suya girmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, para pul sahibi olacağına yorulur.

Rüyada beline kadar çamura batmak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dize kadar suya girmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bele kadar suya girmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazına kadar suya girmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada dize kadar denize girmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada dize kadar çamura batmak atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, zor durumda kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments