Rüyada yarıya kadar gömülmek

Rüyada yarıya kadar gömülmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada yarıya kadar gömülmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermek size zarar verebilir.

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalet eder.

Rüyada yarıya kadar gömülmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doyana kadar yemek yemek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada el kadar bebek görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, elinin döneceğine alamet eder.

Rüyada dize kadar denize girmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada beline kadar suya girmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünden yaş gelene kadar gülmek tövbe etmeye, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğazına kadar suya girmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments