Rüyada ona kadar saymak

Rüyada ona kadar saymak bereket ve huzur getireceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, ortaklı işlere girileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, her daim allah yolunda yürüyeceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine işaret eder.

Rüyada ona kadar saymak gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinizi unutmamalı, tartışmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada ona kadar saymak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine işarettir.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beline kadar çamura batmak rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, küs kimselerin barışacağına işarettir.

Rüyada el kadar bebek görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dize kadar denize girmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret eder.

Rüyada dize kadar kar görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına işarettir.

Rüyada bele kadar suya girmek razı geleceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments