Rüyada dövme yaptırmaya gitmek

Rüyada dövme yaptırmaya gitmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, zor durumda bırakacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dövme yaptırmaya gitmek gördüyseniz:

  • Yıl bitmeden gereken değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada dövmeciye gitmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada dövme yaptırmaya gitmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Rüyada kırmızı dövme görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalettir.

Rüyada kalıcı dövme yaptırmak güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne dövme yaptırmak doğruluktan ayrılmayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada dövme yaptırmış birini görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada babanın dövmesini görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Rüyada eşinin dövme yaptırdığını görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments