Rüyada dövme yaptığını görmek

Rüyada dövme yaptığını görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dövme yaptığını gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Rüyada sırtında dövme görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı dövme yaptırdığını görmek kendisine ev alacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada dövme pilavı pişirmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada dövme pişirmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli dövme yaptırmak takdir toplayacak işler yapacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate tabir olunur.

Rüyada birinden dövme görmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, işinde terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini dövmeye çalışmak bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dövme yaptırmaya gitmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments