Rüyada aslan dövmesi görmek

Rüyada aslan dövmesi görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, hayırlı işler yapacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada aslan dövmesi gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda güç gösterilerinden kaçınmakta fayda var.

Rüyada aslan dövmesi görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine işaret eder.

Rüyada ayakta dövme görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada siyah renkte dövme görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada sevgilide dövme görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dövme yaptığını görmek allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah dövme görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments