Rüyada ölmüş babayla kavga ettiğini görmek

Rüyada ölmüş babayla kavga ettiğini görmek işlerinde başarı elde edeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kazancının da eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle duygularınızı paylaşabilirsiniz.

Rüyada babanın kavga ettiğini görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, istediği projeleri yapamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayla kavga ettiğini görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, işlerin rast gideceğine delalet eder.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, şifa göreceğine işarettir.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine yorulur.

Rüyada babamın kavga ettiğini görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayla kavga ettiğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, zor durumların biteceğine yorulur.

Rüyada babamla kavga ettiğimi görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments