Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek

Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babasını boşanmış gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada anne babasını boşanmış görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babayı boşanmış görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalettir.

Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı boşanmış görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada babasını annesini görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş anneni babanı görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin anne babasını görmek dinine bağlı kalacağına, endişe veren durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments