Rüyada anne babasını boşanmış görmek

Rüyada anne babasını boşanmış görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, durgunlaşacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, helal rızıklara kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babasını boşanmış gördüyseniz:

  • Bir ilişkide beklediğiniz karşılığı görememeniz ya da size verilen sözlerin tutulmaması olasıdır.

Rüyada anne babayı boşanmış görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı boşanmış görmek hatalı yollara gireceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babasını boşanmış görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babayla tartışmak tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, dinine bağlı kalacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments