Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek

Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, işlerinin de rast gideceğine delalet eder.

Rüyada anne ve babanın boşanacağını gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler ya da başkalarına bağlı olarak planlarınızı değiştirmek zorunda kalmanız moralinizi bozabilir.

Rüyada anne babayı boşanmış görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine işarettir.

Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına işarettir.

Rüyada anne ve babayı boşanmış görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, eve kapanacağına delalet eder.

Rüyada anne babasını boşanmış görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada anne babasını hasta görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babasını öldüğünü görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş baba ve anneyi görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments