Rüyada anne babayı boşanmış görmek

Rüyada anne babayı boşanmış görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada anne babayı boşanmış gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde fazla durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babasını boşanmış görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulur.

Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, bir sınavdan geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babayı boşanmış görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babayı boşanmış görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babaya kızmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada anne babadan kaçmak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments