Rüyada dondurma seçmek

Rüyada dondurma seçmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dondurma seçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizi geliştirmenize yardımı dokunabilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada dondurma seçmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nohut seçmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına delalettir.

Rüyada şarap seçmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada fındık seçmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, kariyer sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek seçmek rızkının azalacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzük seçmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salatalık seçmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada saat seçmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments