Rüyada altın yüzük seçmek

Rüyada altın yüzük seçmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, amaçlarına ulaşmaya, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, bazen de rahat geçeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada altın yüzük seçmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan teklifleri veya fikirleri ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada altın yüzük seçmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın seçmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek seçmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlık seçmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk seçmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada parfüm seçmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada boya seçmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments