Rüyada nohut seçmek

Rüyada nohut seçmek yaşadığı darlığın son bulacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işlerin düşeceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada nohut seçmek gördüyseniz:

  • Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir.

Rüyada nohut seçmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek seçmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada dondurma seçmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı seçmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, psikolojik olarak toparlanacağına inanılır.

Rüyada gelinlik seçmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada karpuz seçmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolon seçmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta seçmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments