Rüyada ekmek seçmek

Rüyada ekmek seçmek büyük bir kazanca sahip olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, hayatınızın neşe dolacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek seçmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki bazı olumsuz etkiler sürmektedir.

Rüyada ekmek seçmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada biber seçmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye seçmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada alyans seçmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına yorulur.

Rüyada yemek seçmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına yorulur.

Rüyada armut seçmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada meyve seçmek dileklerinin de kabul olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yumurta seçmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments