Rüyada salatalık seçmek

Rüyada salatalık seçmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada salatalık seçmek gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya ortam değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada salatalık seçmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada mandalina seçmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kitap seçmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işaret eder.

Rüyada halı seçmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine alamet eder.

Rüyada eş seçmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şarap seçmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada domates seçmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işarettir.

Rüyada hediye seçmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments