Rüyada saat seçmek

Rüyada saat seçmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saat seçmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi netleştirmeniz durumunda istediğiniz yardımı bulabilirsiniz.

Rüyada saat seçmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada erik seçmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada salatalık seçmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşya seçmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada nar seçmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eş seçmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, insanlarla bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada araba seçmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalettir.

Rüyada oda seçmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments