Rüyada şarap seçmek

Rüyada şarap seçmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet eder.

Rüyada şarap seçmek gördüyseniz:

  • İyilikler hayal kurmanıza sebep olurlerken kötülükler gözünüzün yılmasına neden olabilirler.

Rüyada şarap seçmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefon seçmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada alyans seçmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık seçmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalettir.

Rüyada meslek seçmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada isim seçmek sorunlarının günden güne azalacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terlik seçmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına inanılır.

Rüyada gömlek seçmek rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments