Rüyada kabenin üstüne çıkmak

Rüyada kabenin üstüne çıkmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, kötü halinden eser kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kabenin üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza farklı açılardan yaklaşabilir veya bazı işleri farklı şekilde yaklaşımlarla ele alabilirsiniz.

Rüyada kabenin üstüne çıkmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine inanılır.

Rüyada çatı üstüne çıkmak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada masanın üstüne çıkmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su üstüne çıkmak kalbini kıracağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada bulutun üstüne çıkmak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine yorulur.

Rüyada caminin üstüne çıkmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine delalettir.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments