Rüyada dişlerde leke görmek

Rüyada dişlerde leke görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerde leke gördüyseniz:

  • Evle ilgili harcamaları kısmanız gerekebilir.

Rüyada diş lekesi görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalettir.

Rüyada dişte leke görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerini lekeli görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişleri lekeli görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada lekeli diş görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet eder.

Rüyada dişlerde leke görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına inanılır.

Rüyada dişte siyah leke görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah lekeler görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments