Rüyada dişte leke görmek

Rüyada dişte leke görmek rahatlayacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişte leke gördüyseniz:

  • Bir tartışma ya da rekabet ortamı beklenmedik şekilde memnuniyet verici sonuçlar doğurabilir.

Rüyada diş lekesi görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kapanan kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada dişlerde leke görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada lekeli diş görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dişte siyah leke görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine inanılır.

Rüyada dişleri lekeli görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada dişlerini lekeli görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada dişte leke görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada su lekesi görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments