Rüyada diş lekesi görmek

Rüyada diş lekesi görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kariyerinin yükseleceğine işarettir.

Rüyada diş lekesi gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi hatırlamanız imajınıza zarar verebilecek hatalar yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada dişlerini lekeli görmek rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş lekesi görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişte leke görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada dişleri lekeli görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerde leke görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine delalet eder.

Rüyada lekeli diş görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişte siyah leke görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz leke görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments