Rüyada siyah lekeler görmek

Rüyada siyah lekeler görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, rakipleri mağlup edeceğine, kişinin can derdine düşeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine inanılır.

Rüyada siyah lekeler gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyler varsa, bunu yüksek sesle dile getirebilir ya da bitirilmesi gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah leke görmek verilen  sözlerin tutulacağına, ilim irfan öğreneceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda siyah leke görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Rüyada vücutta siyah lekeler görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında siyah leke görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine inanılır.

Rüyada dişte siyah leke görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalettir.

Rüyada siyah lekeler görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments