Rüyada dış kapıyı açmak

Rüyada dış kapıyı açmak mutluluğun kapıyı çalacağına, ele güne muhtaç olacağına, borcunun kalmayacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada dış kapıyı açmak gördüyseniz:

  • Bir kişinin güvenilirliği konusunda emin olmanıza ya da tamamen güveninizi kaybetmenize neden olacak gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada dış kapıyı açmak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada dış kapı açmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalettir.

Rüyada dış kapı silmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada dış kapıyı kapatmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dış kapının kırıldığını görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, iyi geçiminin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kapı dışında kalmak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dış kapının açıldığını görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments